AutoCrew Alphen aan den Rijn

Sinds april 2014 is Auto Ekon partner geworden van het snelgroeiende AutoCrew-netwerk. Door zich bij AutoCrew aan te sluiten, verzekert AutoCrew Alphen aan den Rijn zich van ondersteuning door Bosch, een toonaangevende speler in onderdelen en werkplaatsuitrusting.

AutoCrew werd in maart 2010 in Nederland geïntroduceerd. Het garageconcept richt zich tot universele garagebedrijven die individuele accenten in de bedrijfsvoering willen leggen en willen investeren in het volgen van opleidingen, het gebruik van Bosch-diagnoseapparatuur en –software en een uniforme en herkenbare uitstraling.

Voor u als klant betekent dit dus nog meer kwaliteit, nog meer expertise tegen een zeer scherpe en marktconforme prijs. AutoCrew Alphen aan den Rijn is zes dagen in de week geopend voor zowel onderhoud aan uw auto als het eventueel aankopen van een nieuwe, gebruikte auto.

We bieden u  alles wat u van een goed erkend Bovag autobedrijf mag verwachten, of het nu gaat om een nieuwe of een gebruikte auto, onderhoud of (schade)herstel, financieringen of verzekeringen. Bij AutoCrew Alphen aan den Rijn staat u als klant centraal.

Het team van AutoCrew Alphen aan den Rijn heet u van harte welkom en wij stellen een bezoek van u aan onze showroom zeer op prijs.

Directe telefoonnummer: 0172-431332

Koperweg 21 2401 LH Alphen aan den Rijn Of kijk ook op www.autocrew-alphen.nl