Over ons

Wij zijn een onderneming in de automotive sector met ruim 40 jaar ervaring in de automotive branche. Deze ervaring hebben wij jaren lang opgedaan als Mazda dealer zijnde, sinds mei 2008 zijn wij merk dealer geworden van Hyundai.

Wij van Baak Autocenter B.V werken nauw samen met elkaar om de service die wij bieden te blijven waarborgen. Wij werken dan ook met de beste materialen, deskundig gespecialiseerd personeel en originele onderdelen.

Onze modern uitgeruste werkplaatsen zijn voorzien van de nieuwste en modernste apparatuur. Hierdoor staan wij garant voor snelle en vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten voor zowel de particuliere als de zakelijke rijders. Wij verzorgen het onderhoud van alle merken auto’s. Bij reparaties is vervangend vervoer mogelijk, vraag aan onze receptie naar de mogelijkheden. Eventuele haal en brengservice bestaat ook tot de mogelijkheden.

Bij ons occasioncenter heeft u een keuze uit meer dan 100 occasions, die altijd zeer aantrekkelijk geprijsd zijn en natuurlijk met Bovag-garantie voorzien zijn. Uiteraard staan deze klaar om te bekijken in onze showrooms en is het altijd mogelijk een proefrit te maken.

U kunt ons dagelijks bellen of langskomen voor het maken van een afspraak.

De showrooms zijn 6-dagen per week geopend en uiteraard is het mogelijk ‘s-avonds de showroom te bezoeken, dit kan doormiddel van het maken van een afspraak.