Baak Autocenter presenteert: Het Online Adviesgesprek

Nieuw bij Baak Autocenter: het Online Adviesgesprek brengt de volledige showroom experience bij je thuis. Makkelijk en veilig

De Corona Crisis zorgt ervoor dat we met zijn allen voorzichtiger zijn in de omgang met elkaar. Resultaat; we blijven thuis! Goed, maar het zorgt soms ook voor vragen bij onze klanten. Hoe kan ik de informatie ontvangen omtrent een occasion die te koop staat? Waar kom ik aan de informatie met betrekking tot een nieuwe lease auto?

Om de service te bieden die van Baak Autocenter verwacht mag worden, hebben wij per vandaag het Online Adviesgesprek! Online de mogelijkheid om vragen te stellen vanuit huis.

  • Full-service adviesgesprek
  • Wanneer het jou uitkomt
  • Makkelijk en veilig

Wil je meer weten over het online adviesgesprek? Start dan nu een online adviesgesprek aan of bel met onze vestiging voor verdere uitleg.

Baak Autocenter B.V.
Koperweg 2
2401LH, Alphen aan den Rijn
0172-435401
https://baakautocenter.am-i.nl/

Corona Update!

Beste klant,

Baak Autocenter houdt de ontwikkeling met betrekking tot het Corona Virus nauwlettend in de gaten.

Door alle ontwikkelingen inzake het Corona virus willen wij graag duidelijkheid aan u verschaffen.

Baak Autocenter blijft vooralsnog open en zal voor u klaar staan voor service, onderhoud en het aanschaffen van een auto.

Wij breiden onze service met betrekkingen tot het onderhoud aan uw auto (voor zover mogelijk) uit met haal en breng service indien u niet zelf in de mogelijkheid bent om de auto te brengen voor onderhoud. Gelet op de verwachtte drukte, zullen wij hier wel in overleg een oplossing voor zoeken.

Hiermee willen wij voorkomen dat het onderhoud/apk aan uw auto niet tijdig uitgevoerd kan worden.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen op ons telefoon nummer 0172-435401 of per mail info@baakautocenter.nl

Team Baak Autocenter

Mazda CX-5 nu met gratis trekhaak!

De Mazda CX-5 is op alle fronten hoog. De hoge instap, de hoge trekkracht en het hoge afwerkingsniveau maken de verwachtingen meer dan waar. Het hoge trekgewicht, van 1.800kg tot 2.100kg maakt hem de ideale reispartner. Je rijdt hem al vanaf € 36.340 én je ontvangt nu tijdelijk een gratis trekhaak t.w.v. € 1.255!

Benieuwd naar het comfort en de luxe van de Mazda CX-5? Kom langs om de Mazda CX-5 zelf te ervaren!

Baak Autocenter B.V.
Koperweg 2
2401LH, Alphen aan den Rijn
0172-435401

Dit is het moment om in te stappen in de Hyundai i10

In februari 2020 zal de nieuwe i10 in de showroom staan. Dit is het moment om nog voor een scherpe prijs een huidige i10 aan te schaffen. Je stapt al in vanaf € 11.895. De voorraad is beperkt dus ga snel langs bij uw Hyundai-dealer voor een proefrit!

50/50 deal

Ook kun je profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

 

Hyundai Private Lease vanaf € 199 per maand

Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een huidige Hyundai i10 vanaf € 199 per maand (o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Kom langs en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Baak Autocenter B.V.
Koperweg 2
2401LH, Alphen aan den Rijn
0172-435401

Mazda CX-5

Mazda CX-5: Nu met voor­deel van de zaak

Stap in de Mazda CX-5 en ontdek al zijn details. Van zijn krachtige motor en het rijplezier tot aan de standaard rijke uitrusting en het interieur dat puur vakmanschap uitstraalt. Bekijk hier alle aanbiedingen of plan direct een proefrit.

De luxe Mazda CX-5 is verkrijgbaar vanaf € 34.990,- maar als je dit jaar nog wilt rijden en een voorraadmodel aanschaft krijg je € 3.000 korting! Daarmee is de Mazda CX-5 al van jou vanaf € 31.990!

Kom snel langs voor een proefrit en profiteer van deze extra korting op de Mazda CX-5!

  • actie is afgelopen!

Baak Autocenter B.V.
Koperweg 2
2401LH, Alphen aan den Rijn
0172-435401

Smart Tech Bonus op veel Hyundai modellen!

SmartTech bonus

Profiteer van korting tot € 2.000

Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Dat maakt onze modellen zo geavanceerd. Vol slimme technologie, die je verbonden en veilig houdt. Tijdelijk met een SmartTech bonus tot wel € 2.000. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.

Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Onze SmartTech bonus maakt het nu nóg aantrekkelijker om te kiezen voor een nieuwe Hyundai i10.

SmartTech bonus én voordeel op het Smart Pack
Op alle uitvoeringen van de Hyundai i10 ontvang je maar liefst € 1.500 SmartTech bonus. Zo rijd je al in een nieuwe i10 vanaf € 10.395.
Extra voordeel is er op de Hyundai i10 Comfort met Smart Pack. Op deze rijk uitgeruste i10, voorzien van o.a. airconditioning, cruise control, navigatie, Apple CarPlay en parkeersensoren achter, ontvang je nu namelijk naast de SmartTech bonus ook nog € 500 extra korting. Dat betekent dat je al in deze luxe uitvoering wegrijdt vanaf € 12.990.