Hyundai Santa Fe

De nieuwe Hyundai Santa Fe is beschikbaar !

Het exterieur van de Hyundai Santa Fe is vormgegeven volgens de Storm Edge-designtaal, die geïnspireerd is op de krachtige en dynamische vormen die door de natuur worden gecreëerd tijdens de formatie van een storm.

Het stijlvolle, modern ogende en multifunctionele interieur biedt gemakkelijke toegang tot de bedieningselementen en draagt bij aan een ontspannen rijgevoel. Het dashboard is afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen.

De Hyundai Santa Fe biedt een ergonomisch interieur, luxueuze en kwalitatief hoogwaardige stoelen, een stil en soepel rijgedrag, state-of-the-art voorzieningen die een maximaal comfort garanderen en een mate van flexibiliteit en ruimte die alleen een SUV kan bieden.

Overzichtelijk motorenaanbod

De nieuwe Hyundai Santa Fe heeft een overzichtelijk motorenaanbod, waarbij veel aandacht is besteed aan de verhouding tussen vermogen en CO2- uitstoot. Hierbij zijn de nieuwste technieken toegepast om de optimale verhoudingen op dit gebied te realiseren. De Hyundai Santa Fe wordt geleverd met de 2.2 CRDi R motor. De motor levert – gekoppeld een automaat met zes versnellingen – prestaties die de verwachtingen overtreffen.

Hyundai: betrouwbare topkwaliteit

Met een Hyundai Santa Fe kiest u voor topkwaliteit. En onze efficiënte service zorgt ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen. Zo profiteert u standaard van de Hyundai Multipointgarantie:

* 5 jaar productgarantie zonder kilometerbeperking

* 12 jaar carrosseriegarantie

* 5 jaar Hyundai Mobiliteitsgarantie (24/7 pechhulp).

Meer informatie over de Santa Fe kunt u vinden op de website van Hyundai