Hyundai i20

Inspiratie voor al uw zintuigen

Het dynamische exterieurdesign van de Hyundai i20 wordt benadrukt door de strakke, elegante lijnen en de pianozwarte afwerking van de C-stijlen.
De aansprekende voorzijde valt op door de herkenbare hexagonale grille, fraaie lichtunits met LED-dagrijverlichting en LED-stadslichten. Het resultaat: een stijlvol exterieur dat zorgt voor een krachtig voorkomen op de weg.

Een sensatie in design

Het interieur van de Hyundai i20 is de ruimste in zijn klasse. Dat geldt ook voor het enorme panoramische zonnedak (Premium), dat zorgt voor maximale lichtinval en nóg meer ruimtegevoel. De Hyundai i20 is ontworpen en ontwikkeld in Europa en valt op door zijn volwassen uitstraling en sterke persoonlijkheid. De vormgeving van de carrosserie van de Hyundai i20 is geëvolueerd tot de designtaal Fluidic Sculpture 2.0, waarvan de statische bochtverlichting met LED-dagrijverlichting (leverbaar vanaf de Hyundai i20 i-Motion) deel uitmaakt. De met chroom omrande hexagonale grille (vanaf Premium) is verlaagd en geeft de voorzijde van de auto een zelfverzekerde uitstraling.

Stel uw eigen Hyundai i20 samen

Voor interieur is uitsluitend gekozen voor mooie en kwalitatief hoogwaardige materialen, het beste in deze klasse.
Creëer uw eigen stijl met karakteristieke interieuropties en geniet van het rijplezier dankzij het ergonomische, op de bestuurder gerichte dashboard.
Voorkeur voor lederen of stoffen bekleding? Er is keuze uit een uitgebreide reeks kleuren en bekledingsstoffen voor het in- en exterieur van de nieuwe Hyundai i20 (afhankelijk van uitvoering en exterieurkleur).

Hyundai: kwaliteit en betrouwbaarheid

Met een Hyundai kiest u voor kwaliteit en een betrouwbare partner in mobiliteit. Zo bent u verzekerd van vijf jaar driedubbele Hyundai Garantie die bestaat uit 5 jaar productgarantie zonder kilometerbeperking, 5 jaar Mobiliteitsgarantie (24/7 pechhulp) en 5 jaar voertuiginspectie door uw Hyundai dealer.

Is de Hyundai i20 de auto voor u? Vraag dan een proefrit aan.

Meer informatie over de i20 kunt u vinden op de website van Hyundai