Hyundai i10

De Hyundai i10; je hoeft niet groot te zijn om groots te zijn!

De vijfdeurs Hyundai i10 FL is brutaal, stoer en een opvallende verschijning. Een compacte auto met plek voor 4 volwassen personen, sportief en zuinig, zeer ruime bagageruimte en met zijn cascade grill een stoere verschijning! De Hyundai i10 is in alle opzichten duidelijk en zelfverzekerd. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten. Zelf uitproberen? Vraag vandaag nog een proefrit aan.

SPECTACULAIR RUIM

De combinatie van de grootste interieurruimte in zijn klasse en de fraaie zwarte interieurbekleding geven de Hyundai i10 een indrukwekkende voorsprong.

Bagageruimte

Meer dan genoeg ruimte om te vervoeren wat je maar wilt. De Hyundai i10 heeft niet alleen het ruimste interieur van zijn segment, maar ook een van de grootste bagageruimtes. Die meet minimaal 252 liter en met de achterbank neergeklapt maar liefst 1.046 liter.

EEN GENOT OM IN TE RIJDEN

De verbeterde afstellingen van het onderstel zorgen voor een nog beter rijgedrag en stuurgevoel. En de 1.0-benzinemotor die voor de Hyundai i10 leverbaar is, maakt elke rit plezierig. De 1.0 MPi benzinemotor heeft een maximumvermogen van 49 kW (66 pk) bij 5.500 t.p.m. en een maximumkoppel van 95 Nm bij 3.500 t.p.m.

 

Hyundai: kwaliteit en betrouwbaarheid

Met een Hyundai geniet u van vele standaard voordelen. Zo bent u verzekerd van 5 jaar driedubbele garantie:

* 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten,zonder kilometerbeperking;

* 5 jaar Mobiliteitsgarantie; hulp bij pech onderweg;

* 5 jaar voertuiginspectie.