Mazda2 & Mazda3 inruilvoordeel

Ervaar nu zelf de Mazda2 of Mazda3

Tijdelijk ontvangt u bij inruil van uw huidige auto €1.000,- inruilbonus op de Mazda2 & Mazda3. Ervaar nu zelf de klasse van Mazda met zijn bijzonder rijke uitrusting en ongeëvenaarde rijeigenschappen.

Mazda2

Alles aan de nieuwe Mazda2 straalt dan ook pure klasse uit. Van zijn dynamische design met oogverblindende LED koplampen, tot zijn stijlvolle en hoogwaardig afgewerkte interieur. Om nog maar niet te spreken over zijn bijzonder rijke uitrusting en ongeëvenaarde rijeigenschappen. En dat al vanaf € 14.490,-. Waar wacht je nog op… Maak een  afspraak voor een proefrit en ervaar zelf wat de nieuwe Mazda2 tot een klasse apart maakt.

Mazda3

De perfecte balans tussen design, prestatie en efficiëntie: dat is de Mazda3. Ontworpen vanuit de gedachte dat alles beter kan en dat merkt u meteen. Stap in en voel hoe leuk rijden kan zijn. Dankzij onze SKYACTIV-Technology rijdt u niet alleen met veel plezier maar ook met toonaangevend brandstofverbruik. Het KODO-Soul of Motion design zorgt voor een oogverblindend uiterlijk. Ten slotte blijft u ook onderweg op de hoogte van de wereld om u heen met MZD Connect, het mobiele verbindingssysteem voor onderweg.

Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Regelmatig wordt de Mazda3 getest door de autopers en keer op keer tot winnaar gekozen! Lees hier meer.

Baak Autocenter B.V.

Kom snel langs bij Baak Autocenter, de Mazda dealer voor de regio Alphen aan den Rijn, voor alle informatie! Wil u een afspraak maken voor een proefrit of gesprek, neemt u dan telefonisch contact met ons op; 0172-435401 of per mail op everstralen@baakautocenter.nl