Mazda MX-5

Niet te lang bij stilstaan

Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoef je niet te lang stil te staan. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt.

Onder andere dankzij de SKYACTIV Technology en de ‘grammenstrategie’, die de MX-5 tot een lichtgewicht maakt, biedt de MX-5 de ultieme rijervaring. Wij noemen dat Jinba Ittai: ruiter en paard zijn één. Dit gevoel wordt versterkt door het intuïtief bedienbare MZD Connect en de i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen. Ervaar het rijplezier waar de MX-5 voor gemaakt is.

De MX-5 heeft het klassieke profiel van een lichtgewicht sportauto, met stoelen die naar achteren geplaatst zijn en een lange motorkap die zich naar voren uitstrekt. Het krachtige postuur, de strakke lijnen en vloeiende contouren stralen dynamische beweging uit en de belofte van puur rijplezier. Krachtige, verhoogde schouders geven een gevoel van volume, terwijl de afgeronde hoeken en ingehouden zijkanten een strakke en afgetrainde look hebben. De baggageruimte van de kofferbak is langer en dieper gemaakt om zo meer opbergruimte te creëren.