Hyundai Winterinspectie 2016

Neem geen risico, laat uw Hyundai checken. Gratis!

Je kunt het er op wagen: aan de winter beginnen zonder je auto daarop voor te bereiden. Maar stel je voor dat we – na al die jaren – toch sneeuw krijgen. Of ijs. Of ijzel. Of van alles wat. Dan wil je toch dat je Hyundai daar klaar voor is? Dat je zonder zorgen van A naar B kunt blijven reizen? Wel zo’n prettige gedachte! En daarom is er de Winterinspectie. Gratis! En nog gezellig ook!

De Hyundai Winterinspectie 2016 vindt dit jaar plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 november. Thema: de winter kan het schudden. Mocht het namelijk komen van winterse ongemakken, dan bent ú tenminste voorbereid.

Inspectierapport
Tijdens de Winterinspectie controleren onze vakkundige monteurs uw Hyundai namelijk snel en grondig op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten. Na afloop ontvangt u het inspectierapport waaruit blijkt of uw Hyundai klaar is voor de winter.

Winteraanbiedingen
Mocht uit het inspectierapport blijken dat uw accu zwak is of het profiel van de banden minimaal, dan kunt u gebruikmaken van onze scherpe winteraanbiedingen. Let op: deze zijn uitsluitend geldig tijdens de Winterinspectiedagen.

Walking en Singing Snowman
Nog een reden om langs te komen: elke bezoeker van de Winterinspectie ontvangt de Walking en Singing Snowman, een zingende, dansende sneeuwpop waar iedereen vrolijk van wordt. En terwijl u onze monteurs uw Hyundai controleren, geniet u van een kop warme erwtensoep of chocolademelk.

Steun ook ons goede doel
Voor de Winterinspectie betaalt u niets. Wel vragen wij u om een kleine bijdrage te doneren aan een goed doel. Voor slechts € 2,50 steunt u Villa Joep. Deze organisatie zamelt geld in voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.