De nieuwe Hyundai I10 plus heeft geen minnen

Hyundai zit flink in de plus en introduceert ook in 2012 louter modellen die méér bieden. De eerste loot aan de stam is de Hyundai i10 Plus. Deze kleinste Hyundai is gebaseerd op de populaire Hyundai i10 1.1i i-Drive Cool (dus met airconditioning), maar is nu nóg completer.

De meeruitrusting is de upgrade van de 1.1 motor naar de sterkere 1.2i motor, parkeersensoren achter en mistlampen in de voorbumper, wat de Plus in de naam verklaart. Een andere plus is dat de consument geen meerprijs betaalt voor het pakket met een waarde van € 1.019,-. De Hyundai i10 1.2i Plus staat vanaf nu bij ons in de showroom voor € 9.495,-.

Complete stadsauto
De karaktervolle Hyundai i10 heeft geen minnen. Zeker de Hyundai i10 Plus niet, die naast de genoemde opties als airconditioning en mistlampen ook belangrijke extra’s als ondermeer standaard stuurbekrachtiging, een RDS radio/cd/mp3-speler met AUX/-USB aansluiting en zes luidsprekers, centrale portiervergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel biedt. De Hyundai i10 1.2i Plus is voorts uitgerust met ABS met EBD een airbag voor de bestuurder en de voorpassagier.
De Hyundai i10 is een van de meest volwassen en complete stadsauto’s van dit moment. Zo heeft de Hyundai i10 de langste wielbasis in zijn klasse. Daarmee onderscheidt de Hyundai i10 zich nadrukkelijk van zijn rivalen. De auto is ruimer, completer dan zijn concurrenten en biedt plaats aan 5-personen.

Krachtige 1.2i viercilindermotor
Een andere belangrijke troef van de Hyundai i10 Plus is de sterke en toch ook zeer zuinige 1.2i viercilindermotor. Deze krachtbron stuwt de Hyundai i10 gemakkelijk vooruit dankzij zijn vermogen van 63 kW (85 pk). Een plus van 25 procent ten opzichte van de 1.1i-motor. De CO2 emissie van deze 1.2i-motor bedraagt slechts 108 g/km. Hierdoor is de Hyundai i10 BPM vrij en hoeft ook geen wegenbelasting te worden betaald.

Ook Hyundai i10 standaard met 5 jaar Driedubbele garantie
De Hyundai i10 Plus wordt zoals alle Hyundai-personenwagens geleverd met nog een belangrijke extra: 5 jaar Driedubbele Garantie. Met dit unieke garantiesysteem biedt Hyundai niet alleen veel zekerheid, maar onderscheidt het merk zich ook zichtbaar van de concurrentie.

De 5 jaar Driedubbele garantie van Hyundai bestaat uit drie onderdelen. Dat zijn: fabrieksgarantie op product en fabricagefouten van bumper tot bumper zonder kilometerbeperking,vijf jaar pechhulp in heel Europa en vijf jaar gratis voertuiginspecties.

Voor het maken van een proefrit kunt u even bellen naar 0172-435401.