Mazda3

Goed is nooit goed genoeg, als je weet dat het beter kan.

Door de uitdaging aan te gaan, te breken met conventies en vanaf de basis opnieuw te beginnen, wist Gerwin Hoogendoorn de paraplu van de toekomst te ontwikkelen. Vanuit de gedachte dat alles beter kan, als je streeft naar het hoogst haalbare. Een visie die wij met Gerwin delen en hebben toegepast in de ontwikkeling van onze nieuwe generatie auto’s. De nieuwe Mazda3, met revolutionaire SKYACTIV TECHNOLOGY en KODO design is hier het bewijs van. De perfecte balans tussen design, prestatie en efficiëntie.

Of u nu op zoek bent naar de vierdeurs sedan of vijfdeurs hatchback, u bent verzekerd van een dynamische auto. U treft talrijke originele en verbeterde functies aan in het sportieve interieur van deze auto. Behalve dynamisch rijgedrag presteert de Mazda3 ook optimaal op gebied van comfort, brandstofzuinigheid en veiligheid.

De opvallende ’KODO – Soul of Motion’ ontwerptaal zorgt ervoor dat de nieuwe Mazda3 Hatchback er op is gebouwd om verwachtingen vanaf de eerste blik te overtreffen. De auto, volledig opnieuw ontworpen en op alle fronten verder ontwikkeld, vormt een grote stap voorwaarts in de klasse van hatchbacks. Nu het volledige aanbod van geavanceerde SKYACTIV TECHNOLOGY voor deze sportieve hatchback beschikbaar is, gaat deze auto tegen alle conventies in dankzij een compromisloze combinatie van een opwindende rijervaring en wegligging met toonaangevend brandstofverbruik en CO2 -uitstootwaarden.
De nieuwe Mazda3 Hatchback is ook de eerste Mazda die MZD Connect biedt,

waarmee u door smartphone-connectiviteit* toegang hebt tot online diensten als muziek, podcasts en luisterboeken via de geselecteerde apps Aha Radio en Stitcher.

De nieuwe Mazda3 combineert uitstekende groene eigenschappen en veiligheidskenmerken met een atletisch, functioneel design. Dit heeft geleid tot de meest dynamische rijbeleving in zijn klasse.

Meer informatie over de Mazda3 kunt u vinden op de website van Mazda