Mazda2

Een klasse apart

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Mazda2 hebben wij ons niet laten beperken door wat gebruikelijk of trendy is. Wij zijn onze eigen weg gegaan en hebben onze eigen regels geschreven. Met als resultaat, een auto die zijn klasse overstijgt. We zijn er namelijk van overtuigd dat luxe en comfort in elke klasse thuishoren.

Een snelle blik op de nieuwe Mazda2 maakt meteen duidelijk dat dit geen gewone auto is. De opvallende stijl en het verbluffende uiterlijk zijn geïnspireerd door ons bekroonde KODO – Soul of Motion design.

De vloeiende lijnen van de slanke, krachtige carrosserie suggereren een innerlijke kracht en samengebalde energie die erop wacht om vrij te worden gemaakt. De nieuwe Mazda2, vol persoonlijkheid en met een aanstekelijke levenslust, zal gegarandeerd aandacht trekken en harten winnen.

Alles aan de nieuwe Mazda2 straalt dan ook pure klasse uit. Van zijn dynamische design met oogverblindende LED koplampen, tot zijn stijlvolle en hoogwaardig afgewerkte interieur. Om nog maar niet te spreken over zijn bijzonder rijke uitrusting en ongeëvenaarde rijeigenschappen.

Zie ook: De mazda 2 Sport selected actie! 

Waar wacht je nog op… Maak een  afspraak voor een proefrit en ervaar zelf wat de nieuwe Mazda2 tot een klasse apart maakt.

 

Meer informatie over de Mazda2 kunt u vinden op de website van Mazda