ONZE SHOW­ROOM IS OP AF­SPRAAK GE­O­PEND

Tijdens de lockdown is onze showroom alleen op afspraak geopend, en gaat de verkoop dus gewoon door. Een kwestie van service en flexibiliteit, uiteraard met inachtneming van de veiligheidsnormen van het RIVM. Gezondheid voor alles.

Maak een afspraak met een van onze verkopers, telefonisch op 0172-435401 of stuur een mail naar info@baakautocenter.nl

Corona update

CORONA UPDATE

Laatste update: 14 december 2020

De nieuwe, aangescherpte corona-maatregelen hebben ook impact op onze bedrijfsvoering. De werkplaats blijft geopend op de bekende openingstijden. Ook onze verkoopadviseurs staan volledig tot uw beschikking, echter op een andere wijze dan u van ons gewend bent. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo komen wij gezamenlijk tot de oplossing die het beste bij u past.

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Corona Update!

Beste klant,

Baak Autocenter houdt de ontwikkeling met betrekking tot het Corona Virus nauwlettend in de gaten.

Door alle ontwikkelingen inzake het Corona virus willen wij graag duidelijkheid aan u verschaffen.

Baak Autocenter blijft vooralsnog open en zal voor u klaar staan voor service, onderhoud en het aanschaffen van een auto.

Wij breiden onze service met betrekkingen tot het onderhoud aan uw auto (voor zover mogelijk) uit met haal en breng service indien u niet zelf in de mogelijkheid bent om de auto te brengen voor onderhoud. Gelet op de verwachtte drukte, zullen wij hier wel in overleg een oplossing voor zoeken.

Hiermee willen wij voorkomen dat het onderhoud/apk aan uw auto niet tijdig uitgevoerd kan worden.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen op ons telefoon nummer 0172-435401 of per mail info@baakautocenter.nl

Team Baak Autocenter

Mazda CX-5 nu met gratis trekhaak!

De Mazda CX-5 is op alle fronten hoog. De hoge instap, de hoge trekkracht en het hoge afwerkingsniveau maken de verwachtingen meer dan waar. Het hoge trekgewicht, van 1.800kg tot 2.100kg maakt hem de ideale reispartner. Je rijdt hem al vanaf € 36.340 én je ontvangt nu tijdelijk een gratis trekhaak t.w.v. € 1.255!

Benieuwd naar het comfort en de luxe van de Mazda CX-5? Kom langs om de Mazda CX-5 zelf te ervaren!

 

*Deze actie is afgelopen

Baak Autocenter B.V.
Koperweg 2
2401LH, Alphen aan den Rijn
0172-435401

Mazda CX-5

Mazda CX-5: Nu met voor­deel van de zaak

Stap in de Mazda CX-5 en ontdek al zijn details. Van zijn krachtige motor en het rijplezier tot aan de standaard rijke uitrusting en het interieur dat puur vakmanschap uitstraalt. Bekijk hier alle aanbiedingen of plan direct een proefrit.

De luxe Mazda CX-5 is verkrijgbaar vanaf € 34.990,- maar als je dit jaar nog wilt rijden en een voorraadmodel aanschaft krijg je € 3.000 korting! Daarmee is de Mazda CX-5 al van jou vanaf € 31.990!

Kom snel langs voor een proefrit en profiteer van deze extra korting op de Mazda CX-5!

  • actie is afgelopen!

Baak Autocenter B.V.
Koperweg 2
2401LH, Alphen aan den Rijn
0172-435401

Smart Tech Bonus op veel Hyundai modellen!

SmartTech bonus

Profiteer van korting tot € 2.000

Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Dat maakt onze modellen zo geavanceerd. Vol slimme technologie, die je verbonden en veilig houdt. Tijdelijk met een SmartTech bonus tot wel € 2.000. Heb je een auto in te ruilen? We doen je graag een scherp inruilaanbod.

Bij Hyundai kijken we altijd vooruit. Met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Onze SmartTech bonus maakt het nu nóg aantrekkelijker om te kiezen voor een nieuwe Hyundai i10.

SmartTech bonus én voordeel op het Smart Pack
Op alle uitvoeringen van de Hyundai i10 ontvang je maar liefst € 1.500 SmartTech bonus. Zo rijd je al in een nieuwe i10 vanaf € 10.395.
Extra voordeel is er op de Hyundai i10 Comfort met Smart Pack. Op deze rijk uitgeruste i10, voorzien van o.a. airconditioning, cruise control, navigatie, Apple CarPlay en parkeersensoren achter, ontvang je nu namelijk naast de SmartTech bonus ook nog € 500 extra korting. Dat betekent dat je al in deze luxe uitvoering wegrijdt vanaf € 12.990.